BITCOININ VIIKONLOPUN BULLISH-KIINNITYS ON „FAKEOUT“, ANALYYTTI SELITTÄÄ

Bitcoin nousi viikonloppuna ja jatkoi kaupankäyntiä maanantaina, kun kauppiaat punnitsivat nousumahdollisuuksiaan Yhdysvaltain dollarin säiliöön nähden. Mutta yhdelle analyytikolle meneillään oleva ylöspäin suuntautuva liike uhkaa uupumusta viikon kypsyessä.

Green Bridge Investingin toimitusjohtaja Marc Principato sanoi, että Bitcoin saattaa edelleen olla kohti 16 000 dollaria, mikä on tukitaso, jonka se oli kohdentanut korjaukseen sen vuotuisesta korkeimmasta, lähellä 19 500 dollaria. Tämä tapahtuu huolimatta kriittisen valuutan jyrkästä vetäytymisestä viikonloppuistunnon aikana, jonka herra Principato hankaa „väärennökseksi“ – slangiksi termille „Fake Breakout“.

Tuo bitcoin-aalto

Analyytikko päätti laskusuuntauksen, joka perustuu Elliot Wave Theory -tekniikkaan, joka on tekninen indikaattori, joka osoittaa väkivallan psykologian markkinoilla ilmentämällä aaltoja. Markkinoiden sykli päättyy, kun sen impulssivaihe muodostaa viisi aaltoa perusmuodossaan ja korjaava vaihe muodostaa kolme aaltoa.

Principaton mukaan Bitcoin-hinta muodostaa uuden korjaavan aallon – toisen viittä kokonaisuutta vastaan, jota hän kutsui Wave B.

„Siellä oli sisäpalkki, joka perustettiin kaksi päivää sitten – ja korkea oli vaarantunut, mikä muodostaa uuden ostosignaalin“, analyytikko selitti. ”MUTTA vain signaali ei riitä. 3K-pisteen laskuliike on todennäköisesti vielä pelissä, ja on hyvät mahdollisuudet, että ensimmäinen paluukokeyritys väärennetään [Wave B Elliot Wave -ohjelmassa]. “

„Joten se ei täytä uutta swing-kauppaa pitkään“, hän lisäsi.

KANNATTAVAT TEHOKSET

CEXin toimitusjohtaja Konstantin Anissimov ilmaisi lausunnossaan Bitcoinistille myös laskevan puolueellisuuden markkinoilla vain käyttämällä erilaista teknistä indikaattoria.

„TD Sequential -indikaattori esittää myyntisignaaleja Bitcoinin viikkokaavioissa“, analyytikko sanoi. „Karhumuodostumat kehittyivät vihreinä yhdeksänä kynttilänjalkana, mikä viittaa siihen, että yhden tai neljän viikoittaisen kynttilänjalan retracement on käynnissä.“

Samaan aikaan hän odotti Bitcoinin hinnan laskevan paljon alhaisemmaksi kuin herra Principato kuvitteli – 13 000 dollariin ja lisäsi, että „vain viikoittainen kynttilänjalka lähellä viimeisten korkeimpien [19 500 dollaria] yläpuolella mitätöi laskunäkymät ja johtaa toiseen jalkaan.“

Pohjimmiltaan lähes 19 500 dollarin läheisyys näytti mahdolliselta. Kuten Bitcoinist kertoi aiemmin, laskeva Yhdysvaltain dollarin laskutoimitus loi Bitcoinille ihanteellisen asennuksen jatkaa ralliaan ylöspäin. Tämä johtuu dovistisesta keskuspankista ja mahdollisuudesta lisätä institutionaalista kiinnostusta.

Äskettäin Guggenheim Funds Trust jätti Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissiolle muutoksen 10 prosentin varannoista Grayscale’s Bitcoin Trustille. Se on noin 500 miljoonaa dollaria.