Komiker Bill Burr: ‚Jag får Bitcoin! F—- Detta! ‚

Komiker Bill Burr har sett ljuset efter att ha hört Anthony Pompliano förklara nackdelarna med arvssystem.

Bitcoin-tjuren Anthony Pompliano har just övertalat Bill Burr, en av de största komikerna i världen, att investera i cryptocurrency

I en 1 juli-avsnitt av Bill Bert Podcast – så uppkallad efter komikern och hans co-host Bert Kreischer – sa Burr att han köpte Bitcoin ( BTC ), efter att en av hans berömda bländarladda tirader kulminerade i frasen: „Jag får Bitcoin! f — detta s —! ”.

Pomp kommenterade på Twitter efter intervjun: ”Jag kallar det nu. Den 1 juli 2020 sparkade Bill Burr och Bert Kreischer in en historisk 18-månaders Bitcoin tjurmarknad. ”

Utbildningens komedi

Pompliano, AKA Pomp, hade precis avslutat utbildningen av duon om hur banker inte kan ge mer än 250 000 dollar i skydd från Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) för vissa konton.

Burr, som har ett nettovärde på ungefär 12 miljoner dollar, riskerar att förlora mycket pengar om en bank veckas, såvida inte hans fiattillgångar var mycket spridda. Komikerna siktade på att „okvalificerade“ bankirer använde sina pengar för att göra en vinst och hävdade att de blåste upp bostadsmarknaden.

”Du skapar hela denna f-ing-bubbla och när det hela går till s — får du fortfarande en f-ing-bonus och du kommer bara att ge mig 250 av mina miljoner dollar? Hur är det giltigt? Jag får Bitcoin! f — detta s —! ”

Blockchain Monopol

Duon frågade Pomp om nästan allt ekonomiskt, från äldre system och inflation till historien om cryptocurrency tillbaka till Satoshi. Trots att han inte skymde sig bort från att använda finansiell lingo, höll Pomp sina analogier enkla och förklarade distribuerade bokar som ett monopolspel där alla spårar pengarna.

Så småningom blev konversationen praktisk, där paret frågade om det aktuella priset – 9 232 $ vid skrivandet – och hur krypto hålls. Pomp föreslog till och med Burr att överväga att lägga till Bitcoin som ett alternativ för betalningar för sina komediutställningar, medan Kreischer också uttryckte intresse för att bryta cryptocurrency.

Svaren från tittarna var i allmänhet positiva vid trioens utbyte.

„Pomp förklarar BTC till två visekrackande komiker så bra att de verkligen är fascinerade,“ sa Twitter-användaren jeffcrow.

Redditor Peter4real krediterade också Bitcoin-läraren för att ha förklarat konceptet till Burr: „Han är kritisk men försöker förstå att det är något råttent i ekonomin som påverkar alla utom de rika.“

Rum för humor

Men som komiker, tog Burr och Bert sig tid att få Pomp att skratta vid flera tillfällen med uttalanden inklusive „Bitcoin är som Cardi B: du har hört talas om henne, men aldrig hört talas om hennes låtar.“ Burr kastade ut namnet på en person som han uppfann på Fed när han utmanades på sin kunskap, vilket nästan fick Pomp att falla ur hans stol och skrattade.

När de såg klipp av intervjun var medlemmar av Crypto Twitter också snabba att pröva på några skämt. Användaren LowkeyKyrie sa: „Bill, blinka två gånger i nästa klipp om du hålls gisslan tills du skjuter tillräckligt med Bitcoin.“